Recepten

Ontdek een zee aan culinaire mogelijkheden.

De vis van morgen
door Sybille De Jaegher

Omegabaars à la meunière

Bereidingstijd
30 min.
De vis van morgen
door Sybille De Jaegher

Carpaccio van bietjes met gerookte Omegabaars

Bereidingstijd
25 min.
De vis van morgen
door Sybille De Jaegher

Salade Niçoise met gerookte Omegabaars

Bereidingstijd
25 min.
De vis van morgen
door Sybille De Jaegher

Pasta met zeekraal en gerookte Omegabaars

Bereidingstijd
20 min.
De vis van morgen
door Sybille De Jaegher

Ceviche van Omegabaars met passievrucht & mango

Bereidingstijd
20 à 25 min.
De vis van morgen
door Sybille De Jaegher

Rillettes van gerookte Omegabaars

Bereidingstijd
15 min.
De vis van morgen
door Sybille De Jaegher

Geroosterde Omegabaars met lookboter & sinaas

Bereidingstijd
25 min.
De vis van morgen
door Sybille De Jaegher

Gebakken Omegabaars met kappertjes, croutons & tomatensalade

Bereidingstijd
20 min.
De vis van morgen
door Sybille De Jaegher

Omegabaars met witte asperges en kruidenyoghurt

Bereidingstijd
30 min.
De vis van morgen
door Sybille De Jaegher

Risoni met Omegabaars, paprika & groene asperge

Bereidingstijd
25 min.
De vis van morgen
door Sybille De Jaegher

Sashimi van Omegabaars met rode vruchten

Bereidingstijd
20 min. + 20 min. marineertijd
De vis van morgen

Gebakken Omegabaars met preistoemp

Bereidingstijd
15 à 20 min
De vis van morgen

Omegabaars in papillot met courgettes

Bereidingstijd
35 à 40 min.
De vis van morgen
door Chef Toon Dierickx - Arenberg

Omegabaars in ’t groen

Bereidingstijd
20 à 30 min.
De vis van morgen

Fish & Chips van Omegabaars met fris slaatje

Bereidingstijd
15 min.
De vis van morgen

Geroosterde Omegabaars met spitskool en spekjes

Bereidingstijd
15 à 20 min
De vis van morgen

Zuiders ovengerecht met Omegabaars

Bereidingstijd
15 à 20 min.

Ook goesting gekregen?

Ontdek snel waar je de Omegabaars kan kopen.

Henk  Quote