Versheid

De lokaal gekweekte Omegabaars is snel leverbaar waardoor hij ten opzichte van zeevis ook langer houdbaar is.

Veelvoud aan bereidingen

Eet ‘m rauw, gebakken, gerookt, in sushi, maki of als tartaar… De bereidingsmogelijkheden zijn eindeloos!

Geen graten

De mooie graatloze filets zijn voor hobbykoks en chefs een plezier om mee te werken.

Gemakkelijk fileerbaar

De Omegabaars is uiterst makkelijk te fileren en te bereiden.

Duurzaamheid

De Omega Baars is een (h)eerlijke vis. Zowel voor de mens als voor het milieu.

Beschikbaarheid

De Omegabaars wordt exclusief verdeeld bij gespecialiseerde vishandels en restaurants.

Constante aanvoer

Door de constante aanvoer van de kweekvis is de prijs het hele jaar door stabiel blijft.

Ideaal voor kinderen

De Omegabaars heeft een milde smaak en een stevige structuur. Bovendien geeft de vis minder geur af tijdens het bakken.