Stabiele prijs & snelle levering

Er is een constante aanvoer, waardoor de prijs stabiel blijft. De 3 gewichtsklassen van de Belgische vis kan ook snel geleverd worden en daardoor is de Omegabaars extra lang houdbaar. De Omegabaars is exclusief te verkrijgen bij gespecialiseerde viswinkels en restaurants.

Duurzame teelt

De gloednieuwe visboerderij in Kruishoutem heeft een oppervlakte van 2.600 vierkante meter. Ze werkt als een gesloten systeem: het water wordt gezuiverd en maximaal hergebruikt. Om de impact van het bedrijf op de natuur te beperken, werd ook een unieke samenwerking opgezet met de tomatenkwekerij Tomato Masters dat er net naast ligt. Zo is er minder water en meststof nodig.

Stevig baarsje

Door de stevige structuur van de Omegabaars zijn de bereidingsmogelijkheden van de graatloze filets eindeloos: eet 'm gebakken, rauw, gerookt of als sushi, maki, tartaar… Bovendien is de vis makkelijk te fileren en te bereiden.

Lekker stuk

De Omegabaars heeft veel smaak, dankzij de gezonde plantaardige voeding die deze vis krijgt. Qua smaak is hij te vergelijken met dorade, zeebaars, paling en forel. De Omegabaars bevat van nature uit veel Omega3-vetzuren en is een gezonde en zachte vis van hoge kwaliteit. De Omegabaars geeft ook minder geur af tijdens het bakken. Ideaal voor kinderen!